Bulgaria deschide anul turistic 2021. Prețul unui sejur la schi
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Bansko  Foto: Facebook
Bansko Foto: Facebook
Bulgaria este destinația la începutul anului turistic 2021, românii optând pentru sejururi la schi la vecinii noștri de la sud de Dunăre.

Reprezentanții operatorului de turism spun că începerea campaniei de imunizare a populației se simte în vânzările agenției organizatoare, încă din primele zile ale anului fiind făcute mai multe rezervări pentru vacanțe în Dubai, Egipt, Turcia, Grecia și Bulgaria pentru lunile de vară și toamnă, potrivit Mediafax.

Cele mai multe rezervări pentru Bulgaria au fost făcute, până acum, pentru jumătatea lunii ianuarie și perioada vacanței intersemestriale a elevilor, 30 ianuarie – 7 februarie.

Pentru vacanța la schi în Bansko tariful este de 19 euro/persoană/noapte la un hotel de trei stele cu mic dejun și 23 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele.

În Borovets tariful este de 35 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele cu demipensiune, iar în Pamporovo, 27 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele cu demipensiune.

La cererea turiștilor, oferta poate include și permisul pentru teleferic și echipamentul de schi. În telecabinele dezinfectate periodic au voie numai patru persoane, ori familii de maximum șase persoane.

De asemenea, în hoteluri sunt deschise centrele SPA, în care turiștii se pot relaxa după o zi petrecută pe pârtie, potrivit Mediafax.

Programele au o durată de la șase la 10 zile și au tarife care pornesc de la 174 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel