Bulevarde CIURUITE în București. Ceti: Nu e nimic întâmplător. Colegii din Infrastructură Sector 5 au dosare penale pentru că și-au permis să ASFALTEZE
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Gropile din carosabil care produc daune autoturismelor și chiar generează accidente rutiere nu par a fi o îngrijorare pentru Primăria Capitalei. Claudiu Ceti, responsabil cu infrastructura în Sectorul 5 al Capitalei, spune că nu e nimic întâmplător. 

Claudiu Ceti, președintele CA al societății Infrastructura S5 SA, a afirmat, în interviul acordat DCNews, că de la nivel central, al Primăriei Generale a Municipiului București, s-a venit doar cu lozinci, neexistând o viziune generală privind Planul Urbanistic General, în condițiile în care mai multe PUZ-uri sunt anulate. ”Pentru cetățenii care l-au votat pe primarul în funcție (Nicușor Dan n.r.), lozincile au ținut” spune Ceti.

”Nu e nimic întâmplător că vedem oameni care mor în parcurile noastre pentru că efectiv cad copacii pe ei, cum nu e nimic întâmplător când vedem că toate bulevardele noastre sunt ciuruite efectiv, am senzația că parcă suntem în Mariupol, sunt anumite zone în care am senzația că nu sunt în București” a spus Claudiu Ceti. ”Am schimbat o roată (din cauza șoselelor din București n.r.)” a afirmat jurnalistul Val Vâlcu. 

Dosare penale pentru asfaltare

”Dumneavoastră ați schimbat o roată, gândiți-vă că unii dintre colegii din compania pe care o administrez, Infrastructura S5 SA, au dosare penale pentru că și-au permis să asfalteze sau și-au permis să facă intervenții. E greu să le explici cetățenilor că strada respectivă nu este a ta și groapa e de jumătate de metru” a afirmat Claudiu Ceti. 

Întrebat cine s-a plâns, președintele societății Infrastructura Sector 5 SA, a afirmat că dosarele s-au făcut după ce anumiți ”cetățeni de bine” din Sector, care fac parte din niște ONG-uri, au fost cei care au sesizat că au fost astupate anumite gropi sau, mai bine spus, cratere! 

Val Vâlcu a afirmat ironic că ar trebui făcuți cunoscuți acești așa-numiți cetățeni de bine ca să fie ”îmbrățișați” chiar de vecinii lor care să-i ”felicite” că-i hărțuiesc pe cei care asfaltează.

Stau și mă uit cum primarul Sectorul 5, domnul Cristian Popescu Piedone, le explică cetățenilor că este imposibil ca noi să asfaltăm bulevardul. Asfaltăm în spatele blocului, unde este primăria de sector, iar la stradă, unde groapa are 20 de centimetri, nu putem asfalta. Oamenii spun că plătesc taxe și impozite și vor să se asfalteze” a afirmat Claudiu Ceti, în interviul acordat DCNews. 

El se întreabă ”interesul cui servește?” că este totul blocat. ”Vecinii noștri profită la maxim de acest lucru” consideră Ceti. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel