Buletine cu cip în România. Teologul Valentin Guia: Sper să nu se adeverească ce am zis ACUM. Îmi doresc să fiu făcut mincinos!
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Valentin-Guia-Foto-Facebook
Valentin-Guia-Foto-Facebook
Teologul Valentin Guia a explicat pentru DC News ce li se ascunde românilor prin introducerea noilor buletine cu cip biometric.

'Este părerea mea, nu vorbesc în numele bisericii. Am ajuns într-un moment în care trăim, mâncăm și existăm artificial. Noua ordine mondială își dorește din toate puterile să existe o monitorizare a populației din toate punctele de vedere. Nu vom mai trăi natural deoarece cu noile cărți de identitate va veni obligatoriu și o lege prin care persoanele să aibă tot timpul la purtător respectivele buletine cu cipuri. Este o etapă premergătoare a momentului când fiecare om de pe această planetă va fi cipat. O grămadă de persoane vor avea probleme cu legea pentru că nu vor avea aceste buletine biometrice la ei. Li se va spune: dacă nu mai vreți să fiți amendați sau să aveți probleme, vi le vom pune sub piele!'

'Vă dau un exemplu. La Revoluția din 1989. Particularizez pe Cluj-Napoca. Au plecat de la CUG 5 persoane. La prima intersecție s-au mai alăturat câteva persoane, iar la următoarea înca 100. Sunt aleatorii cifrele. În momentul când au ajuns în centru, revoluționarii au putut protesta. Ei bine, când vom fi monitorizați, atunci când pleacă de la CUG 5 persoane, la prima intersecție vor fi arestați. Populația va fi monitorizată din absolut toate unghiurile și punctele de vedere. Nu va mai putea să aibă un cuvânt de spus împotriva celor care vor să  instaureze noua ordine mondială.' a spus Valentin Guia pentru DC News.

'Mă deranjează un aspect extrem de important. Există prioritatea de a monitoriza populația cu aceste buletine, dar nu ne gândim la bunăstarea omului. Nu ne interesează dacă are strictul necesar, ci să fie monitorizați! După Revoluție, s-a încercat cu televizoarele o chestiune. Acestea au fost date pe buletin ca sa poată să fie manipulată populația. Între timp, au apărut alte metode, cu spațiul virtual și site-urile de socializare, cu tot felul de vectori de influențare a populației. Nici asta nu a ținut. Pe lângă ceea ce se dorește cu instaurarea ordinii economice, se dorește un singur lucru: monitorizarea individului!' 

'Eu nu știu cât voi mai trăi în această lume, dar să dea bunul Dumnezeu ca nimeni să nu îmi dea dreptate la ceea ce am afirmat! Îmi doresc din tot sufletul, din toată dragostea pe care o port semenilor mei și poporului român, să dea bunul Dumnezeu ca peste 20 de ani să fiu făcut mincinos, că noile buletine cu cip nu influențează cu nimic populația. Dar așa se va întâmpla. Vor veni, te vor lua cu japca, obligatoriu! Nu sunt Arsenie Boca, nu sunt vrednic să îi pomenesc numele, dar și el a spus o grămadă de lucruri care s-au adeverit. Nu sunt eu vrednic să fiu nici măcar 0,001% din ceea ce înseamnă Sfântul Ardealului pentru noi.'

'Uitați-vă ca am ajuns vremuri în care nu mai contează familia, ci serviciul. Îți creează condiții, de dimineața până seara la serviciu, inclusiv cameră de relații intime, iar familia să nu mai conteze deloc. Acolo mănânci, acolo faci tot, efectiv pentru a distruge familia și ca producția să fie maximă pentru ei.

Nu mai contează faptul că ne creștem  copiii cu bone, nu mai contează faptul că bătrânii cresc în azile. Nu mai există dragostea care izvorăște din Sfânta Scriptură. Și Sfinții Părinți spun că familia este biserica mică. Nu mai există nici în familie o relație de dragoste desăvârșită pe care ne-a lăsat-o Hristos. Vor să ne monitorizeze din toate punctele de vedere astfel încât doar lor să le meargă bine afacerile. Nu se dorește bunăstarea individului, ci monitorizarea lui. Este un Big Brother la un alt nivel. Vom deveni niște mici roboți!' a precizat teologul Valentin Guia, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel