Data actualizării:
Data publicării:

Bulai: Mulţi au făcut business în România invocând numele Elenei Udrea

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
Elena Udrea
Elena Udrea
Elena Udrea este în acest moment în arest în Bulgaria, iar decizia instanţei de acolo nu îi este momentan favorabilă. Pe 14 aprilie se va judeca apelul Elenei Udrea la decizia de extrădare în România. 

Bulai a punctat, în cadrul emisiunii „Nod în papură” de la DC NEWS, faptul că Elena Udrea a avut un comportament dur pe vremea când era în plină ascensiune politică în epoca Băsescu, menționând că mulți oameni au plecat de la Cotroceni din cauza ei.

"Este și o răzbunare în cazul (n. red. arestării) Elenei Udrea, în sensul în care au fost atâția care au făcut mișmașuri în această țară, dar ea a avut un gen de comportament, care a lăsat răni adânci multor oameni. Dacă stai de vorbă cu oameni ce au interacționat cu ea, mă rog, nu că nu a lăsat loc de bună ziua, ci a avut comportamente dure. Știu despre oameni care au plecat de la Cotroceni din cauza ei atunci când era ea pe val și nu îndrăznea nimeni să gândească la nimic.", a spus Alfred Bulai.

"Venea unu şi zicea: Pentru Udrea sunt banii ăştia!"

"Foarte mulți au făcut business în România, invocând numele ei. Venea unu și zicea pentru că "i-a cerut Udrea, pentru pentru Udrea sunt banii ăștia", iar celălalt nu îndrăznea să o sune pe Udrea să o întrebe dacă i-a cerut banii ăștia. Au fost perioade de mari golăneli. Pe de altă parte, eu nu o plâng de milă chiar așa. La urma urmei nu va face 6 ani, ci 2-3 ani și dacă te gândești cu ce rămâne (n. red. milioane de euro) nu te gândești că a ieșit prost. Dacă te gândești la următoarea discuție: Dacă tu furi niște milioane de euro, nu merită să stai 2 ani la pușcărie?", a punctat Bulai.

"Dacă mergeam pe linia asta era simplu. Ar fi recunoscut, primea o pedeapsă, dar poate mai vrea să reintre în politică! S-a ținut tare dintre toți ăia care au nu au mai știut pe unde să fugă..." , a intervenit Val Vâlcu.

"Elena Udrea a jucat tare, până la episodul Costa Rica, când s-a întors în România și nu știm de ce. În primă fază, ea avea foarte multe atuuri. Elena Udrea știa foarte multe lucruri, dar, acum, nu mai sunt nici ăia pe acolo, nici măcar Coldea. E mai complicat.", a mai spus Alfred Bulai.

VIDEO

Youtube video image

Citește și - Primele haine, "aceleaşi peste tot în lume". Ce rol aveau

Sociologul Alfred Bulai afirmă că primele haine din lume erau identice, indiferent de regiune. Acesta a spus şi care era rolul lor. 

"Societatea umană a început prin gestiunea instinctului sexual. Așa a început! Din acest motiv, toate amintirile din populațiile arhaice și din descrierile istorice arată că primele haine peste tot, oriunde în lume, au fost aceleași. Acopereau zona genitală, nu că oamenilor le-a fost friguț. Noi le-am povestit așa la școală, că a venit glaciația și omului i-a fost frig, adică între picioare, nu în general, dar nu este așa!”, a spus Bulai. Vezi continuarea aici!

Citește și Legendă despre Băsescu: Spuneţi ce să fac. Am urmărit tot ce mi s-a spus, unde să stau...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel