Data actualizării:
Data publicării:

BUGET 2018. Pandele ia cu asalt Guvernul. PROTEST în Piața Victoriei: Pierderi de 8 milioane de euro

Autor: Irina Constantin | Categorie: Politica
WhatsApp
Gabriela Firea-Florentin Pandele
Gabriela Firea-Florentin Pandele
Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, vrea să iasă în 

”Directorul economic m-a informat, în urma unor calcule pe care le-a făcut, m-a informat că orașul Voluntar va pierde 8 milioane de euro. Bugetul este 40 de milioane. Avem proiecte în derulare. Știu că vor apărea tot felul de interpretări. Îmi pare atât de rău. Eu sunt un monarhist convins și-mi pare atât de rău că acest semnal este dat astăzi, dar îmi este teamă și sunt convins că zilele următoare va intra în Parlament ca să fie votat bugetul. Odată votat, nu va rămâne decât să ne uităm unii la alții, să oprim proiectele începute. (...) Probabil vor apărea tot felul de comentarii de genul `soțul doamnei primar general e nemulțumit`. Eu fac acest demers în calitate de primar al orașului indiferent și nu-mi este indiferent dacă anul viitor voi avea la buget în loc de 40 de milioane, 32. 

Vreau să ies în stradă, să protestez. Nu mă voi alătura #rezist. Dacă tot s-a spus că este piața protestelor, dacă dl premier a spus că nu este o mare problemă și că putem protesta fără să avem o aprobare, de ce nu al putea să protestez și eu? De ce nu ar putea să vină lângă mine alți primari sau cine vrea să protesteze în Piață? Cu atât mai mult cu cât sunt convins că Jandarmeria va avea grijă să nu ne luăm niciunul dintre noi un box în față” a spus Pandele, la Antena 3.

[citeste si]

Primarul orașului Voluntari a adăugat că despre un protest Pandele-Firea în Piața Victoriei ”că unul dintre noi trebuie să rămână acasă ca să aibă grijă de cei doi copii mici”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel