Data publicării:
Budincă de cartofi cu brânză. Rețeta rapidă care îi cucerește pe cei dragi
Budinca de cartofi cu brânză este un preparat rapid, extrem de ușor de preparat. Este rețeta ideală pentru o zi de duminică petrecută alături de cei dragi.
Ingrediente 4 porţii
- 800 gr cartofi fierţi în coaja, 250 gr brânză telemea, 100 gr caşcaval, 2 ouă, 200 gr smântână fermentată 18%, sare şi pipier după gust, 50 gr unt.
Cum se prepară
Budincă de cartofi cu brânză. Într-un bol adăugăm : brânza şi caşcavalul răzuite, smântâna, ouăle, sare şi piper după gust. Amestecăm bine până obţinem o compoziţie omogenă. Cartofii fierţi se curăţă de coajă şi îi tăiem în felii potrivite, scrie bucataria-romaneasca.ro.
Budincă de cartofi cu brânză. Într-un vas termorezistent (uns cu unt) aşezăm un strat de cartofi alternativ cu un strat de compoziţie cu brânză. Vom obţine 3 straturi de cartofi şi 3 straturi de compoziţie cu brânză.
Budincă de cartofi cu brânză. Dăm budinca la cuptorul preîncălzit la 180C pentru 25 minute sau până se formează o crustă frumoasă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News