Budescu, plecare de la FCSB! Becali, anunț de ultimă oră
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Gigi Becali a acceptat 2.5 milioane de euro, sumă venită pentru Constantin Budescu de la Al Shabab Riyadh.

Conform finanţatorului FCSB, în calea anunţului oficial stau doar vizita medicală şi vizele.  Astfel, potrivit Prosport, Marius Şumudică, antrenorul lui Al Shabab, va beneficia din nou de mijlocaşul care a dictat jocul Astrei în sezonul în care s-a câştigat titlu.

"Am primit ofertă de 2,5 milioane de euro pe el de la Şumudică. Budescu 'eu nu mă duc'. Oamenii au zis că îi dau 1 milion pe an, timp de trei ani. 'Păi dacă îmi dau trei milioane, mă duc!'. Acum trebuie să ia vizele şi să meargă la vizita medicală. Eu asta ştiu, a rămas doar să mai semneze”, a declarat Gigi Becali.

"Ruptura" dintre FCSB şi Budescu a avut loc pe finalul sezonului, atunci când mijlocaşul i-a reproşat lui Nicolae Dică schimbarea la pauză, în meciul cu Viitorul, de la Ovidiu. Becali l-a criticat în direct la TV, iar totul a luat-o la vale pentru preferatul patronului. Latifundiarul din Pipera a anunţat de mai multe ori că Budi e de vânzare, iar luni a susţinut că va încasa 2 milioane de euro în schimbul său, mai informează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel