București-Viena, două noi curse din 25 martie, cu Austrian Airlines
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
OE-LNJ - 01
OE-LNJ - 01

Compania aeriană Austrian Airlines va opera din 25 martie două noi curse pe ruta București-Viena, ajungând astfel la cinci zboruri zilnice și 62 de zboruri sătămânale de zboruri din România spre Viena,  a declarat directorul general al Austrian Airlines, Philipp Happel.

O dată cu trecerea la Orarul de vară în transporturile aeriene, Australian Airlines va opera 62 de zboruri non-stop pe săptămână, din 25 februarie, către Viena de pe aeroporturile din Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Iaşi şi Cluj-Napoca (în regim de codeshare).

Potrivit companiei, parteneriatul în regim codeshare a fost anulat pe ruta București-Viena, dar va rămâne în vigoare pe toate celelalte zboruri dinspre și către România.

”Prin această măsură, Austrian Airlines va crește numărul de locuri prin operarea cu aeronave de capacitate mai mare, va câștiga mai multă flexibilitate din punct de vedere al ofertelor și va putea oferi astfel tarife mai reduse și mai competitive pentru zboruri către Viena, Europa și pe distanțe mari, către America de Nord și Asia”, se arată în comunicatul Austrian Airlines.

În ceea ce priveste prețul biletelor dus-întors, acestea pornesc de la 99 euro, cu toate taxele incluse pe ruta București - Viena.

Compania austriacă Austrian Airlines face parte din grupul Lufthansa şi operează 130 de destinaţii la nivel internaţional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel