București: Trupul unui bărbat decedat, lăsat să putrezească în casă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Calvar pentru locuitorii unui bloc din cartierul bucureştean Dristor. Trupul unui bărbat, decedat în urmă cu câteva zile, a intrat în descompunere, spre disperarea vecinilor. Întrucât acesta nu are familie, Primăria ar trebui să se ocupe de înhumare, dar angajaţii instituţiei au amânat ridicarea cadavrului cu o zi, motivând că li se încheiase programul de lucru.

În blocul din cartierul bucureştean Dristor, unde a decedat bătrânul, mirosul este insuportabil, iar vecinii se gândesc cu groază că mai trebuie să suporte încă o noapte.

Vecinii sunt de-a dreptul îngroziţi: "Trebuia să vină asistenţa socială, dar au terminat programul la ora 4 şi au zis că vin mâine. Şi să stăm cu mortul în casă. Eu sunt vecină cu el şi miroase groaznic, nu pot să stau în casa", a declarat o locatară, pentru România TV. "Pe la prânz mirosea de îţi venea să vomiţi", s-a mai plâns un vecin.

După ce legiştii au stabilit că moartea nu a fost violentă, trupul bărbatului ar fi trebui preluat de Primărie, pentru că acesta nu avea familie, însă autoritatea locală a anunţat ca va ridica trupul bărbatului abia vineri, pentru că joi, când a fost anunţată, se încheiase programul de lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel