București. Poliția - șofer, BĂTAIE și spray lacrimogen, în trafic pe Șoseaua Chitilei VIDEO
Autor: D.C. | Publicat pe: 18 oct 2018, 11:56
WhatsApp
Poliție  - șofer, bătaie în trafic
Poliție - șofer, bătaie în trafic
București. Poliția - șofer, BĂTAIE și spray lacrimogen, în trafic pe Șoseaua Chitilei VIDEO  Bătaie între polițiști și un șofer în București. 

București. Poliția - șofer, BĂTAIE și spray lacrimogen, în trafic pe Șoseaua Chitilei VIDEO Bătaia a fost filmată la intersecția Bulevardului Laminorului cu Șoseaua Chitila. Un bărbat, cunoscut de oamenii din zonă, șofer, a fost luat cu forța din mașină de polițiști. 

Poliția l-a oprit și, în timpul intervenției, a folosit chiar și spray lacrimogen. 

”Nea Costică” este strigat șoferul de către oamenii din zonă. El opune rezistență, nu dorește să coboare din mașină, moment în care polițiștii îi dau cu spray lacrimogen. Oamenii din zonă îl roagă să coboare din mașină. În cele din urmă, șoferul coboară din mașină, iar, în momentul în care polițiștii îl întreabă dacă are obiecte ascuțite asupra lui, îi invită să-l controleze, în timp ce pare a vrea să-și dea jos pantalonii. 

Polițiștii vor să-l încătușeze, iar șoferul iar opune rezistență, moment în care-l culcă la pământ. Soția strigă ”măi, animalule”. Polițiștii îi transmit să se supună pentru a nu avea de suferit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?