Data actualizării:
Data publicării:

Britney Spears s-a filmat dansând la bară. Fanii artistei, îngrijorați: „De ce nu intervine nimeni?” (VIDEO)

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram @britneyspears
Foto: Instagram @britneyspears
Postările lui Britney Spears din online îi îngrijorează pe fani.

Britney Spears a postat pe Instagram o înregistrare în care apare dansând la bară. Deși videoclipul a primit peste 530.000 de aprecieri, comentariile au fost dezactivate. Fanii din întreaga lume și-au exprimat îngrijorarea pentru artista care, în ultme vreme, pare să aibă un comportament ceva mai... neobişnuit.

În aprilie 2022, Britney Spears a reușit să se elibereze de sub tutela tatălui său, Jamie Spears, care i-a controlat personală și profesională timp de peste 13 ani. În timpul acestei perioade, cântăreața a fost considerată incapabilă să ia decizii independente. După eliberarea sa de sub tutelă, Britney Spears a început să posteze diverse mesaje, imagini și videoclipuri pe Instagram unde poate fi văzută îmbrăcată sumar şi dansând lasciv.

„Vă rog să o opriți și să o ajutați. Nu-i de mirare că băieților ei le este rușine cu ea. Britney, maturizează-te!”

„Femeia asta nu este bine. (…) Doar pentru că o iubiți nu înseamnă că nu poate avea și probleme. Dacă ați fi cu adevărat fanii ei v-ați dori să primească ajutorul de care are nevoie. Există un motiv pentru care fiii ei nu mai țin legătura cu ea”

„De ce nu intervine nimeni? În mod evident are nevoie de ajutor de specialitate”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Maria River Red (@britneyspears)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel