Brigitte Sfăt, scandal la poarta amantei lui Năstase. Totul a fost filmat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Brigitte Sfăt, revoltată, a mers direct la poarta presupusei amante a soțului ei, Ilie Năstase. Aceasta i-a făcut un scandal ca la ușa cortului, în plină stradă, unei blondine pe nume Cecilia. A vrut să vadă cu ochii ei locuința în care este înșelată.

Brigitte mărturisește că soțul ei are legături cu această persoană de trei ani de zile. A aflat de presupusa amantă dinainte ca cei doi să facă nunta.

“Exact atunci am aflat de ea. Când ea îi zicea că îl iubeşte mult de tot. Eu am crezut că s-a terminat. Tot timpul i s-a băgat în cap că eu sunt o nenorocită, o puşcăriaşă, că sunt o ţărancă, că sunt grasă. Tot timpul mi s-a băgat în cap că eu nu îl merit pe el. Tot timpul i s-a băgat în cap să-mi ia cu tot ceea ce m-a ajutat. Recunosc că în primii trei ani m-a ajutat. Să mă lase fără nimic şi să-mi tragă un picior în fund. În momentul în care i-am spus să facă lucrurile astea a spus că mă iubeşte şi că n-o face. Era în dubii... Eu am acuzat-o foarte mult pe Amalia dar nu are nicio vină săraca femeie. Eu am crezut că ea îi bagă în cap toate prostiile. El mi-a spus că nu are pe nimeni, s-a jurat pe copiii lui. Mi-a spus că mă iubeşte şi că nu-l iubesc eu, cineva îi bagă în cap că nu-l iubesc eu, că mă folosesc de el. Nu am ştiut, mi-a jurat că nu a înşelat-o niciodată pe Amalia şi că e cel mai fidel om.

Mi-a spus lucrurile astea, l-am crezut... aveam nevoie de un bărbat fidel lângă mine. Am crezut că ce a fost în tinereţe, a fost, aşa mi-a spus, am crezut. În momentul de faţă Dumnezeu să mă călăuzească. El mi-a spus că n-o să mai fie cu nimeni dacă noi ne despărţim. M-a minţit în tot timpul ăsta, s-a jurat strâmb. Un om care are două relaţii în paralel. NU! Mi-a spus că totul vrea să fie bine, vrea să fie ca înainte. Cum poate să fie ca înainte când el, înainte, nu avea pe nimeni şi acum are o amantă de trei ani de zile. Cum? Cum ar putea să fie bine? Nu vezi, i-a făcut casă, i-a făcut tot! Eu o aveam, numărul ei îl aveam în telefon. Eu le-am trecut pe toate dubioasele şi asta e de vreo trei ani. Tot îl sună... Eu le trec AA sau amantă Ilie şi am trecut-o acum trei ani dar nu-mi închipuiam că una cu părul scurt e genul lui.“, a spus Brigitte pentru cancan.ro.


Scandalul făcut de Brigitte Năstase la poarta presupusei amante a lui Ilie Năstase poate fi urmărit AICI:

http://www.cancan.ro/showbiz/prezentam-mega-exclusivitate-imaginile-azi-vorbi-toata-romania-filmat-live-scandalul-dintre-brigitte-amanta-ilie-nastase-turbata-furie-sotia-fostului-mare-tenismen-s-dus-poarta-femeii-banuieste-16048585

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel