Brigitte și Florin Pastramă și-au deschis o nouă afacere, după scandalul măștilor contrafăcute. Cu ce se ocupă cei doi
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Foto: Antena Stars
Foto: Antena Stars
Brigitte și Florin Pastramă și-au deschis o nouă afacere, după scandalul măștilor contrafăcute. Frumoasa brunetă și soțul ei au un nou business, iar de această dată este vorba despre produse destinate copiilor.

Brigitte și Florin Pastramă și-au deschis o nouă afacere, după scandalul măștilor contrafăcute, cu logo-ul Louis Vuitton. Frumoasa brunetă și partenerul ei de viață au un nou business cu produse destinate celor mici, conform spynews.

Brigitte și Florin Pastramă au o nouă afacere

Florin Pastramă și Brigitte au fost implicați într-un scandal uriaș al măștilor de la un brand cunoscut, iar cei doi riscă în continuare să plătească despăgubiri casei de modă Louis Vuitton.

Brigitte și soțul ei dețin o nouă firmă cu produse pentru copii, precum jucării de pluș, rechizite școlare, dar și asistență în afaceri. Brigitte, soția lui Florin Pastramă a înregistrat de această dată numele la OSIM.

Brigitte Pastramă s-a implicat trup și suflet în afacere și au fost scoase la vânzare diverse jucării pentru copii. Prețurile sunt cuprinse între 49 și 69 de lei. Pe lângă acestea pe site sunt disponibile și jucării de pluș reversibile, iar ele reprezintă un lucru rar la noi în țară.

Celebra casă de modă Louis Vuitton cere daune de la Brigitte și Florin Pastramă

În vara anului 2021, Brigitte și Florin Pastramă au comercializat mai multe măști care purtau logo-ul firmei Louis Vuitton, iar reprezentanții casei de modă doresc să primească despăgubiri.

VEZI ȘI: Brigitte Pastramă, acuzată că l-a ÎNȘELAT pe Ilie Năstase. Fiul ei, dezvăluiri: Duplicitară ești tu, femeie!

Brigitte Pastramă a fost atacată de fiul ei, în fața camerelor de filmat. Ce a putut spune copilul despre ea.

Brigitte Pastramă și fiul ei Robert au avut parte de un conflict puternic, în cadrul celei mai recente ediții a reality-show-ului vedetei de pe Antena Stars.

Fiul ei, Robert, i-a reproșat mamei sale că l-ar fi înșelat pe Ilie Năstase pe vremea când cei doi erau căsătoriți.

Brigitte Pastramă, acuzată că l-ar fi înșelat pe Ilie Năstase. Dialogul cu fiul ei, în fața camerelor de filmat

În trecut au circulat mai mult zvonuri conform cărora Brigitte Pastramă i-ar fi fost infidelă lui Ilie Năastase, pe vremea când cei doi erau căsătoriți legal.

Deși Brigitte a negat mereu acuzațiile de infidelitate care i-au fost aduse, fiul ei, Robert, a scos porumbelul la televizor și a mărturisit în fața camerelor de filmat că mama sa l-ar fi adus pe amantul său în casă.

 – Auzi, dar tu de ce îl chemai pe Ovidiu pe la noi pe acasă?

– Când l-am chemat la noi acasă?

– Și de ce te vedeai cu el când erai cu Ilie?

– Eu nu m-am văzut cu el!

– Duplicitară ești tu, femeie! Măcar nu mai fi așa pe cameră!

– Păi pe cameră, eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu.  În primul rând, eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu cât eram cu Ilie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel