Brigitte Năstase, atac la fostul amant: ''A încercat să îmi distrugă imaginea''. Video
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Brigitte și Ilie Năstase
Brigitte și Ilie Năstase
Brigitte Sfăt a vrut să le demonstreze tuturor că imaginile nud apărute cu ea în presă ă nu i-a afectat relația cu Ilie Năstase și i-a transmis un mesaj dur fostului amant, care potrivit ei, a vrut să îi denigreze imaginea.

Brigitte Sfăt susține că fostul amant a vândut imaginile nud unor site-uri pentru a-i distruge imaginea și pentru a își face notorietate pe spinarea ei.

"Cârcotaşii în ultima vreme au încercat să îmi distrugă imaginea o să le arăt cu ce mă ocup eu. Nu am nevoie de alte persoane pentru a mă promova şi nici emisiuni în care să mă promovez... nici mesaje pe care să le arăt pentru a-mi face notorietate pe spinarea altora. Vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acri. Se mulţumesc cu vânzarea unor poze la site-urile de scandal. Fiecare ia din relaţie cam ce-i pică bine şi ce poate. Notorietăţi pe spinarea unor persoane care muncesc ca să ajungă ceea ce sunt, cum ar fi domnul care în momentul de faţă stă cu picioarele în sus, acolo (n.r. Ilie Năstase)", a spus Brigitte Sfăt într-un live pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel