BRAZILIA - GERMANIA 1-7. "Revoluție" în Brazilia după umilința din SEMIFINALELE CM 2014
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Corecția aplicată de GERMANIA BRAZILIEI i-a înfuriat teribil pe fanii "Selecao", care au dezlănțuit iadul pe străzile marilor orașe din țara gazdă a Mondialului.

Vezi și: Meci halucinant la CM 2014: Germania a spulberat Brazilia cu 7-1

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cum era de aşteptat, oamenii au declanşat o adevărată "revoluţie" pe străzile din principalele oraşe din BRAZILIA.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Organizarea CUPEI MONDIALE nu se bucura încă de la început de o popularitate prea ridicată, brazilienii nefiind de acord cu organizarea CM 2014, din cauza costurilor imense.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Dezastrul din SEMIFINALE, BRAZILIA - GERMANIA 1-7, i-a făcut însă pe fani să-şi iasă din minţi.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Autorităţile se pregăteau de incidente încă de la pauză, când scorul era 0-5. Imediat după meci, mai multe persoane au fost arestate, pentru că au aruncat cu fumigene şi petarde în forțele de ordine. Două autobuze au fost incendiate în Sao Paulo, transmite gsp.ro.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Ca şi la începutul CAMPIONATULUI MONDIAL 2014, ţinta protestatarilor este preşedintele BRAZILIEI, Dilma Rousseff.

Citește și: SEMIFINALE CM 2014. Vezi programul meciurilor din SEMIFINALE și al celor două FINALE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel