Bravo, ai stil: Începe cel de-al treilea sezon
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Luni, 28 august, de la ora 16.30, se va da startul celui de-al treilea sezon “Bravo, ai stil!”.

Bravo, ai stil. Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, alături de juraţii Raluca Bădulescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu şi Răzvan Ciobanu, le-au cunoscut deja pe cele 11 concurente care vor da totul pentru a demonstra că au stil.

Bravo, ai stil. La finalul acestui sezon, câştigătoarea va primi titlul de "Cea mai stilată femeie din România" şi va intra în posesia premiului de 100.000 de lei.

Bravo, ai stil. Show-ul a creat adevărate furtuni în social media, a intrat în mentalul colectiv, devenind subiect permanent de dezbatere. Mai mult, numele show-ului a devenit una dintre sintagmele favorite în conversaţiile curente ale oamenilor, în cele mai diferite situaţii şi locuri.

Bravo, ai stil. Show-ul „Bravo, ai stil!", care are la baza formatul internaţional „My Style Rocks", va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 16:30, şi în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00.

Bravo, ai stil. În timpul săptămânii, 11 concurente vor face tot posibilul pentru a demonstra că au atitudinea şi stilul potrivite pentru a cuceri Juriul şi pe telespectatori, iar în Galele din weekend vor avea loc eliminările în urma voturilor celor de acasă, care vor avea puterea de a decide cine va rămâne în competiţia care le poate schimba viaţa concurentelor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel