”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”. Silvia, CONFLICT cu Victor Slav. Replici tăioase
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Silvia, Bravo, ai stil!
Silvia, Bravo, ai stil!
Au fost replici dure în gala ”Bravo, ai stil” SUPERSTAR între Silvia și băieții din brigadă: Victor, Bogdan și Alex. Victor a fost cel mai tăios și i-a spus Silviei că joacă teatru. 

Emiliana și Silvia au obținut câte 20 de puncte în gala ”SUPERSTAR” din 24/25 februarie 2018. În momentul în care a venit rândul ”brigăzii sexy” să dea cele trei puncte la final, Bogdan Vlădău a propus ca una dintre cele două să le primească: ”Opinia mea este că ar trebui să alegem dintre Silvia și Emiliana. E o alegere grea”. Bogdan Vlădău a adăugat că ”eu, personal, am să merg către Emiliana pentru că mi-a adus mai multă bucurie momentul, dar e foarte greu de ales”. 

”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018. Concurenta ELIMINATĂ în gala SUPERSTAR

”Hai, ia-o pe Emiliana, că n-a fost pe scaunul roșu și asta sunt criteriile, să treacă.” a spus Silvia imediat. ”Eram sigur că trebuie să comenteze” a spus, în replică, Victor Slav. Întrebat de ce comentează în acest fel, Silvia a răspuns: ”Că așa e frumos să fie”. 

”Teatral, cum ești tu teatrală, poate că așa e normal”

Întrebată de Victor Slav dacă ”e de frumos aici” și după ce Alex a spus ”asta nu e de frumos aici”, Silvia a replicat ”ba da, eu cred că e”. ”Teatral, cum ești tu teatrală, poate că așa e normal, dar noi nu suntem teatrali, noi nu jucăm teatru, este vorba despre ce am simțit noi referitor la momentele voastre” i-a spus Victor Slav. ”Eu știu înainte ce simțiti”, le-a spus Silvia. 

Toți băieții au ales-o pe Emiliana pentru a-i da cele trei puncte pentru că ”așa e frumos”. ”Puteam să pun la pariuri că o să comenteze, are impresia că știe tot” a mai spus Victor Slav. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel