„Bravo, ai stil! All Stars”. Ce surprize pregătește noul sezon
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Luni, de la 16:30, începe la Kanal D „Bravo, ai stil! All stars”, reunind cele mai interesante concurente ale sezoanelor precedente, inclusiv pe cele trei câștigătoare: Iuliana, Marisa și Silvia.   

Lupta se anunță foarte strânsă, fetele vor face totul pentru a-și reconfirma poziția, exigența juraților e direct proporțională cu așteptările uriașe ale acestora.

În acest nou sezon, toate cele 11 concurente vor fi nevoite să demonstreze că își merită titlul de cele mai stilate: nu vor avea voie să apeleze la ajutorul unui stilist, dar vor avea la dispoziție suma de 3 000 de lei pe săptămâna pentru a-și compune ținutele.

Mai mult, fetele vor beneficia de un adevărat atelier de croitorie, dotat cu toate cele necesare, locul unde își vor pune în valoare creativitatatea. Atelierul de croitorie va fi, în același timp, și un test major pentru ele, locul unde se va vedea cât de talentate sunt când vine vorba de stil.  

Telespectatorii vor avea în continuare un cuvânt greu de spus în alegerea castigatoarei, aceștia își vor putea vota concurentele favorite accesând paginile dedicate ale acestora, pe microsite-ul „Bravo, ai stil!”. 

Încă o nouatate a acestui sezon este imnul „Bravo, ai stil! All Stars”, compus de Alex Velea în concordanță cu atmosfera explozivă a show-ului și cu mesajul pozitiv al emisiunii, acela că poți câștigă atunci când crezi în forțele tale.  

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel