”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 28 aprilie 2018. ALINA: ”Aș vrea să URLU”. Război cu un jurat
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Alina, fotografie postată cu ținuta purtată în gala din 28 aprilie 2018
Alina, fotografie postată cu ținuta purtată în gala din 28 aprilie 2018
”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 28 aprilie 2018. ALINA, concurentă în ”Bravo, ai stil! All Stars” de la Kanal D, a scris un mesaj dur pe Facebook. 

”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 28 aprilie 2018. Alina a defilat prima în gala ”Rock and Roll”. Ea a primit 3 pe linie de la Cătălin, Iulia și Raluca. Maurice i-a dat nota 1. Anterior, juratul a spus: ”Nu ai nicio legătură cu tema, iar momentul a semănat cu un bichon înmuiat în ceai”. 

”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 28 aprilie 2018. Alina a scris pe Facebook: ”As vrea sa fiu rea, as vrea sa urlu, as vrea sa nu mai zambesc ironic si in locul zambetului sa spun exact ce gandesc. Dar mi-e teama sa nu fiu radicala si mult prea transanta. Pe de alta parte, legea compensatiei functioneaza, pentru unii sunt muma si pentru altii ciuma. Desi a devenit frustranta situatia cu un anumit jurat, care imi gaseste mereu nod in papura si primesc steluta din an in Paşte si singurele remarci sunt unele denigrante sub acoperirea unui umor studiat, eu merg inainte cu inima curata. Nu stiu cat transmit, nu stiu cat ma intelegeti, dar da, aveti dreptate, mi-am pierdut interesul, am impresia ca sunt in acest show de umplutura. Si totusi, jumatate din mine vrea sa lupte. Desi "deranjez" eu cred ca inca am ceva de spus: stilul nu inseamna haine! Stilul se invata, se cultiva si sta in atitudinea cu care ne purtam hainele. Restul? Reguli facute pentru a fi incalcate. Eu fac ce simt, hainele ma ajuta sa ma exprim. Faceti ce simtiti, atata timp cat voi sunteti fericiti si impacati, restul este cancan. Va pup si va iubesc, A.!”. 

LIVE  BRAVO, AI STIL! ALL STARS, 28 aprilie 2018. Concurenta ELIMINATĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel