"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. CLASAMENT. Ediție imprevizibilă - UPDATE 8
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Gala “Musical”, așa cum a fost denumită ediția specială de sâmbătă “Bravo, ai stil! All Stars”, a fost una specială și imprevizibilă.

Gala de sâmbătă a fost prezentată pe DC News sub formă de update-uri:

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. UPDATE 8: Ilinca Vandici s-a arătat dezamăgită. "Mă așteptam la mai mult de la voi. Multe dintre voi nu ați fost în concordanță cu tema. Asta mă dezamăgește", a spus prezentatoarea emisiunii după ce toate concurentele și-au prezentat ținutele.

Trei puncte din partea Brigadei Sexy au fost oferite Iulianei, care a căpătat imunitate.

Voturi telespectatori – TOP 3

Loc 3 – MARISA
Loc 2 – SILVIA
Loc 1 - IULIANA

"Și această gală se încheie fără eliminări. Sper să avem o gală mult mai puternică săptămâna viitoare", a spus Ilinca Vandici la finalul emisiunii.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. UPDATE 7: Iuliana a avut cel mai bun moment al serii, primind 5 pe linie!

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. UPDATE 6: Alina, care a venit cu o rochie făcută de Cătălin Botezatu, a primit următoarele note: 2 (de la Maurice Munteanu), 3 (de la Raluca Bădulescu), 3 (de la Cătălin Botezatu) și 2 (de la Iulia Albu).

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. UPDATE 5: Beatrice a obținut 4 pe linie.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. UPDATE 4: Larisa a primit 4 din partea Ralucăi Bădulescu, dar și Iuliei Albu.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. UPDATE 3: Marisa și Silvia, de data aceasta, nu au impresionat. 

VEZI ȘI Cătălin Botezatu: Suntem penibili acum. NU e în regulă!

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. UPDATE 2: "Voiam mult mai multă reinterpretare, deși sandalele și corsetul sunt superbe", a spus Cătălin Botezatu după ce toți ceilalți jurați i-au spus Denisei că ținuta ei este superbă, însă nu a făcut foarte multă reinterpretare. Maurice Munteanu se aștepta și el la mai mult, însă momentul a fost unul foarte bun, iar notele, pe măsura întregii scene.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. UPDATE 1: Raluca Bădulescu a fost impresionată de apariția OtilieiDeși Cătălin Botezatu nu a fost prea mulțumit de styling-ul acesteia, pentru că ar fi putut face o reinterpretare mai bună, ceilalți jurați au fost uimiți, în schimb, de alegerea "Sunetul Muzicii". "Ce păcat că nu suntem la un concurs de talente, dar ce crezi, chiar suntem. Și nu este doar despre styling. A avut un moment complex, așa că nota mea pentru Otiliei este patru", a spus Iulia Albu.

 -----

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. Timpul trece, emoțiile cresc, iar concurentele se străduiesc să fie cele mai bune. Momente impecabile, ținute 100% reprezentative pentru concurente și, nu în ultimul rând, atitudine, asta așteaptă membrii juriului din partea celor opt fete rămase în concurs.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. Sâmbătă seară, vor intra în lumea minunată a filmului muzical prin intermediul concurentelor care ne vor aduce aminte, prin intermediul ținutelor și al momentelor artistice, de renumite bijuterii ale cinematografiei mondiale, "Sunetul muzicii" sau "Fantoma de la Opera".

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. Există, însă, și momente care îi vor lăsa uimiți pe jurați, situații în care două dintre cele mai puternice concurente din concurs, care nu respectă tema Galei, vor primi o lovitură sub centură, evoluția lor competițională din această seară luând o turnură total neașteptată.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. "Eu nu te-am auzit până acum cântând și nici nu cred că voi mai vrea să te aud de acum înainte pentru că nu ți se potrivește. Ne-ai zgâriat urechile... suntem toți (n.r. membrii juriului) siderați. Vreau să reiei momentul artistic repede, pe pozitiv", i-a spus Cătălin Botezatu unei concurente, spre surprinderea acesteia.

(w670)

[citeste si]

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 14 aprilie 2018. Dacă vor reuși concurentele să impresioneze jurații prin atitudine, ținută și moment artistic vom afla, sâmbătă, de la 23.15, la "Bravo, ai stil! All Stars", în cadrul Galei "Musical".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel