Braşov: Liberalii au adunat peste 72.000 de semnături în sprijinul candidaturii lui Iohannis
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Braşov, Adrian Oprică, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Braşovul "a arătat încă o dată că este liberal prin felul în care şi-a arătat susţinerea pentru candidatul PNL la preşedinţie, Klaus Iohannis", el precizând că, la nivel de judeţ, liberalii au adunat 72.400 de semnături în sprijinul candidaturii acestuia.

"Braşovul a demonstrat încă o dată că este unul de dreapta. Întreg judeţul Braşov va susţine candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale cu 72.400 de semnături adunate până la începutul acestei săptămâni. Susţinerea braşovenilor a depăşit numărul asumat la începutul perioadei de strângere a semnăturilor, respectiv 67.000", a afirmat liderul liberalilor din municipiul Braşov.

Potrivit lui Oprică, peste jumătate dintre semnături provin de la cetăţeni din municipiul Braşov, fiind adunate atât la corturile amplasate în centrul oraşului, în cartiere, cât şi direct de la cetăţeni care au venit cu liste la sediul organizaţiei, unii nefiind membri ai partidului.

"Mă bucur că, o dată în plus, Braşovul s-a dovedit a fi un judeţ de dreapta şi că oamenii s-au mobilizat admirabil, într-un timp atât de scurt, arătându-şi susţinerea pentru ca preşedintele României, Klaus Iohannis, să poată candida pentru un nou mandat. Avem încredere că şi la alegerile din luna noiembrie, braşovenii şi românii, în general, vor arăta aceeaşi susţinere, conştientizând că votul acordat PNL reprezintă cea mai înţeleaptă decizie pentru o Românie normală", a declarat preşedintele organizaţiei municipale PNL Braşov.

Conform acestuia, PNL este, la nivelul judeţului Braşov, partidul care a strâns cele mai multe semnături pentru susţinerea candidatului propriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel