Urmărește emisiunea live
Brașov: I-au tăiat piciorul cu sabia, în urma unei răfuieli
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Doi bărbați din Făgăraș au pătruns, vineri seară, în casa unui al treilea bărbat din localitatea Părău, din Brașov, și i-au tăiat piciorul cu o sabie fabricată dintr-o coasă, în urma unui conflict mai vechi.

Un bărbat din localitatea brașoveană Părău, în vârstă de 36 de ani, s-a ales cu piciorul amputat, după ce doi bărbaţi l-au atacat în propria-i casă cu o bâtă de baseball şi i-au tăiat piciorul stâng de la genunchi cu o sabie, pe fondul unor conflicte mai vechi.

„Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în seara zilei de 24 august 2012 în jurul orelor 19.00, pe fondul unor conflicte mai vechi, în contextul unor discuţii contradictorii purtate cu partea vătămată B.H., inculpaţii l-au lovit cu o bâtă de baseball şi cu o sabie în zona genunchiului stâng, producându-i amputaţia membrului victimei“, a declarat procurorul Elena Cerasela Ungureanu, citează newsbv.ro.

Conflictul a fost generat de refuzul victimei de a depune mărturie într-un dosar, potrivit reporterului România TV.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, sâmbătă, începerea urmăririi penale faţă de cei doi agresori, Gheorghe Boamfă şi Iulius Valeriu Boamfă, pentru tentativă la omor şi violare de domiciliu, solicitând totodată arestarea preventivă a celor doi inculpați.

Magistrații Tribunalului Brașov au decis arestarea celor doi bărbați din Făgăraș, pentru o perioadă de 29 zile, începând cu 25 august 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel