Brand-ul de telefoane de lux Mobiado și în România
Data publicării:
Autor: Cernamoriț Ana
WhatsApp
Mobiado
Mobiado

Mobiado, producătorul canadian de telefoane mobile de lux a ales compania Resonor ca distribuitor oficial în România.

Mobiado se numără printre puţinele companii specializate în manufacturarea telefoanelor mobile de lux, fiind renumită şi recunoscută pentru măiestria şi finisajele excepţionale ale produselor sale.

Exclusivistul brand Mobiado a fost fondat în 2004 în Vancouver şi are în prezent 18 distribuitori în întreaga lume, dintre care şapte în Europa, compania Resonor numărându-se din acest an printre aceştia, informează Mediafax.

“Telefoanele mobile de lux sunt telefoanele construite vizând precizia şi calitatea”, Peter Bonac, CEO şi designer al companiei Bonac Innovation Corp. Telefoanele Mobiado reprezintă adevărate opere de artă, realizate prin intermediul unei tehnici folosite în industria aerospaţială, fapt ce conferă brandului unicitate şi fiabilitate. Chiar dacă ne referim la terminale realizate din cristal safir, aluminiu utilizat în aviaţie, lemn preţios, aur sau sidef, în ediţii limitate sau făcând parte din colecţii speciale, Mobiado reprezintă telefonul suprem. Fie că vorbim de modalitatea specială de prelucrare manuală a lemnului exotic, care este şlefuit 72 de ore, sau de seria de telefoane concepute în întregime din cristal safir, ori de primul telefon placat cu aur cu ceas mecanic încorporat, Mobiado ridică, an de an, încă din 2004, standardele în materie de inovaţie pe segmentul terminalelor mobile de lux.

În România, Mobiado este disponibil exclusiv prin intermediul companiei Resonor începând din primăvara acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel