Brăila: Tânăr înjunghiat în stradă
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Un bărbat din Brăila a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un tânăr de 21 de ani, faptă produsă pe o stradă principală din municipiul Brăila, potrivit unui comunicat de presă remis luni de IPJ Brăila. 

Un martor a sunat la 112 şi a anunţat că pe Calea Călăraşilor a avut loc un conflict între mai mulţi tineri, în urma căruia o persoană necesită îngrijiri medicale. 

Lucrătorii de poliţie ajunşi la faţa locului au identificat o victimă, în vârstă de 21 ani, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu multiple leziuni traumatice, necesitând internarea. 

Concluzia oamenilor legii 

"Cu ocazia cercetărilor efectuate de Serviciul de Investigaţii Criminale s-a stabilit că la unitatea respectivă a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, iar victimei i-au fost aplicate mai multe lovituri cu un corp tăietor-înţepător la nivelul capului şi toracelui, de către un tânăr de 29 ani. La faţa locului a mai fost identificat şi un pistol tip air-soft, a cărui deţinere nu este supusă autorizării, obiect ce a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor", potrivit IPJ Brăila. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a emis faţă de suspect ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore, reţinându-se în sarcina sa comiterea infracţiunii de tentativă la omor, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel