BPN al PSD. Contestatari ai lui Dragnea, prezenți
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dragnea
Dragnea
Biroul Permanent National al PSD s-a reunit, luni, la Parlament, în prima şedinţă după ce în liderul partidului a primit un vot de încredere în Comitetul Executiv Naţional. 

Liviu Dragnea a venit la şedinţă însoţit de premierul Viorica Dăncila, ministrul de Interne, Carmen Dan, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan şi deputatul Mircea Draghici. Întrebat înaintea şedinţei dacă urmează revocări, Dragnea a negat.

Sunt prezenţi şi o parte dintre cei care l-au contestat pe Liviu Dragnea. Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, primar general al Capitalei, a declarat că unitatea celor care s-au exprimat împotriva conducerii PSD nu este una distructivă pentru partid şi coaliţie. Întrebată dacă grupul celor care au votat vineri împotriva susţinerii lui Liviu Dragnea rămâne unit, Firea a precizat că acest grup este compus de fapt din 11 persoane, „poate chiar mai multe”, dar unitatea acestora nu este una distructivă pentru PSD.

Un alt fost contestatar al lui Dragnea, senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, a declarat luni că „este foarte important” ca Parchetul General să efectueze o anchetă referitoare la sursele de finanţare a mişcării #Rezist.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel