Botoșănean BĂTUT până la MOARTE, după ce a cerut o țigară
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Scene șocante în Botoșani. Un bărbat de 48 de ani a fost bătut până și lăsat să zacă pe marginea drumului, după ce a cerut o țigară. Principalul suspect, un tânăr de 22 de ani.

Un scandal de proporții, soldat cu moartea unui bărbat, a pornit de la o țigară, în localitatea botoșăneană Negreni. Victima, în vârstă de 48 de ani, a fost bătută și lăsată să zacă pe marginea drumului. La spital, cu răni, a ajuns principalul suspect: un tânăr de 22 de ani. 

Pare-se că scandalul a pornit după ce bărbatul de 48 de ani i-ar fi cerut tânărului de 22 de ani o ţigară. Acesta din urmă a refuzat, iar victima i-a adresat injurii. S-au încăierat, s-au lovit, dar au fost despărțiți de martori.

După câteva ore, conflictul s-a reaprins. De data aceasta, bărbatul de 48 de ani și-a pierdut viața.

Tânărul este suspectat de omor, dar procurorii urmează să audieze mai mulți localnici implicați, pentru a se constata dacă bărbatul a fost lovit și de alții. 

Valeriu Chihaia, prim-procuror Botoşani, a declarat că „a reieşit că respectivul tânăr, după ce avusese la bar un schimb de replici cu victima, s-a dus acasă, s-a înarmat cu o ţeavă metalică, a revenit şi şi-a surprins victima pe drumul public”, potrivit ȘtirileProTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel