Botoșani: De ce a murit adolescenta de 16 ani: A luat un pumn de pastile
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ioana, adolescenta în vârstă de 16 ani din Botoșani, care a fost găsită fără suflare în pat, a vrut să-și pună capăt zilelor.

Fata a luat aceasta hotărâre din motive doar de ea știute și sunt surse care afirmă că ea a ingerat o cantitate considerabilă de medicamente pentru a se asigura că nu se mai trezește din somn.

Cauzele decesului au fost elucidate de către medicii legiști, care spun că fata a murit din cauza intoxicației medicamentoase.

A fost găsită fără suflare de către colegul său

Fata a fost găsită fără suflare de colegul său de apartament. El a povestit cu groază că a plecat la serviciu de dimineață și a lăsat-o pe Ioana dormind. Când s-a întors, pe la ora 19.00, eleva se afla în pat, neclintită:

"Și m-am dus la ea, am ghiontit-o, << Ioana, Ioana, ce e cu tine, trezește-te>> dar ea nu schița nici un gest. M-am albit tot la față, am chemat imediat Poliția și am sunat-o pe proprietară, mi-a fost frică să nu cad și eu pe jos și să nu ne găsească nimeni".

Totodată, tânărul care a găsit-o pe fată a mai declarat că nu a auzit-o niciodată pe Ioana D. vorbind la telefon cu mama sa, părinții acesteia fiind plecați în străinătate. Vecinii din bloc sunt la fel de șocați ca Ionuț de ceea ce s-a întâmplat. Aceștia au spus că nu au auzit-o niciodată pe fată, nici de bine, nici de rău, atât era de liniștită, scrie Botosaneanul.ro.

Cum se descria pe Facebook

Ioana parcă și-a prevestit moartea pe pagina de socializare Facebook. Aceasta a postat în luna februarie un mesaj cât se poate de ciudat: "Cine sunt eu? Eu sunt acea fată timidă,pe care orice lucru mărunt o poate răni.Eu sunt cea care și cu lacrimi în ochi insista că e bine! Eu sunt cea care a fost mereu judecată de cei care nici numele nu mi-l știau... Și poate că sunt mică,ciudată,diferită și complicată. Dar dacă plec,îmi vei simți lipsa...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel