Borza: Partid virtual. Vâlcu: Şi voturile vor fi virtuale. Cine are dreptate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Deputatul Remus Borza, într-un interviu acordat DC News, şi-a exprimat, şi nu o dată, intenţia de a înfiinţa un nou partid. Dar, fără prea mulţi bani, va fi unul virtual.

Solicitat de jurnalistul Val Vâlcu, unul dintre moderatorii DCNews ai interviului cu deputatul Borza, să detalieze care ar fi cheltuielile pentru un partid pe care parlamentarul ar dori să-l înfiinţeze, acesta din urmă a precizat că, de fapt, intenţia sa este de a forma un partid virtual.

Vâlcu i-a atras atenţia că "şi voturile sunt virtuale. Adică LIKE-uri!"

"Nu sunt virtuale. Uitaţi la campania electorală a lui Trump... a lui Iohannis, a lui Macron. Până la urmă, pe reţeta unui partid tradiţional îţi trebuie zeci de milioane de euro. Dar asta era până acum 10-20 de ani, până s-a inventat social media." a spus deputatul.

El se bazează pe faptul că nu mai trebuie atâta logistică, "atâtea vile, atâţia politruci, atâţia lipitori de afişe şi propagandişti. Interacţiunea umană face mult mai mult, aceste discuţii pe care o să le genereze cu intelectualitatea, cu antreprenorii, cu liderii de opinie. Pe un asemenea tipar clasic trebuie să convingi om la om şi ai nevoie de multe milioane, de pungi cu ulei, cu ouă, cu ce se mai dădea...! Un antreprenor are în spate nişte mii de salariaţi. Probabil că 60% votează."

Mai multe detaliile, în VIDEO:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel