Data publicării:
Borş de peşte, reţeta originală a pescarilor. Uite cum se face
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Ciorba de peşte este foarte uşor de prepart şi foarte gustoasă. Vă prezentăm o reţetă simplă, originală a pescarilor.
Ingrediente
4-5 capete de crap
2 morcovi
1 ţelină
2 cepe
2 ardei
Jumătate de litru de borş
Sare
Suc de roşii
Leuştean
Citeşte şi Ce să faci dacă ţi s-a tăiat maioneza. Secretul pe care nu ţi l-a spus nimeni
Mod de preparare
Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să spălaţi bine peştele. Se curăţă legumele şi se pun la fiert împreună cu peştele, adăugaţi sare după gust. Adăugaţi suc de roşii pentru a da culoare. Aproape de final, adăugaţi borşul. Mai lăsaţi să fiarbă câteva minute. La final, adăugaţi leuştean tocat.
Citeşte şi Aşa faci cel mai bun mujdei de usturoi. Ingredientul secret pe care nu-l ştiai
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
ciorba de peste
pescari
reteta ciorba de peste
reteta pescari
retete