Borcea, teancuri de bani în loc de cărți, în bibliotecă: "Când a deschis și a văzut, a fugit din casă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Valentina Pelinel Page
Sursa foto: Facebook Valentina Pelinel Page
Cristi Borcea a povestit două întâmplări, cu ocazia cărora a mărturisit că biblioteca lui era plină.. cu bani. Cărțile nu existau.

"Eu eram cu Țălnar toată ziua și am mai fost la câteva mese când era președinte la FC Național. În ’94, m-am dus să mă fac arbitru. Țălnar i-a zis asta lui nea Cornel. M-a văzut el cu Dinamo și a zis așa: "Nu are cum. Ăsta face ravagii." Eu, fiind un băiat de bani gata, nu aveam ce să fac cu banii.

Țălnar a venit odată la mine, în ’91. În loc de bibliotecă, aveam bani. Când a deschis și a văzut că în bibliotecă e plin de bani, a fugit din casă. În loc de cărți, era plin de bani. A fugit din casă, a crezut că am spart banca. Erau teancuri de 100 de lei”, a povestit Cristi Borcea pentru Fanatik.

"M-a luat la înjurături"

"Așa i-am făcut și lui nea Cornel, în ’98. M-am mutat în Pantelimon. El a venit cu un tablou cadou. Se așază, își aprinde trabucul și zice: "Unde e biblioteca?". I-am arătat: "Uite, nea Cornel, aici e biblioteca". Nu aveam nicio carte, îți dai seama. M-a luat la înjurături.

Când am venit la Dinamo, văzându-mă așa de nebun și având și bani, m-au pus director de marketing, în ianuarie ’95. În prima ședință au zis: "Facem o societate, dăm, luăm taxele." Și, până la urmă, am făcut. Am ajutat financiar și ușor, ușor…”, a mai povestit fostul acționar și președinte al Dinamo.

"Vreau și eu să mai mergem la un restaurant, dar nu socializează"

Cristi Borcea a mărturisit că a avut o relație strânsă cu Cornel Dinu, deși, azi, abia dacă mai reușesc să comunice.

"Stăteam lângă nea Cornel, din 1995 până în 2000, cred, minim 15-16 ore pe zi. Îl lăsam acasă și îl luam. Acum asta e cea mai mare durere a mea. Nu știu ce să fac. Vorbesc cu el, dar nu iese din casă. Vreau și eu să mai mergem la un restaurant, dar nu socializează.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel