Bootcamp STS, în perioada 22-27 august 2022, la Brașov
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Serviciul de Telecomunicații Speciale organizează școala de vară „Bootcamp STS”. Sunt invitați să se înscrie pentru această experiență IT&C studenții din anii II și III de studiu ai facultăților cu profil tehnic, din domeniul comunicații și tehnologia informației.

Bootcamp STS se va desfășura în perioada 22 – 27 august a.c., în județulBrașov și va cuprinde prezentări și ateliere interactive cu echipamente, tehnică decomunicații și tehnologia informației, autospeciale moderne satelitare prin care suntfurnizate beneficiarilor instituției toate tipurile de servicii de comunicații și IT, în oricezonă din țară în lipsa unor conexiuni publice, dar și o vizită în unul dintre centrele dedate ale STS.

Pe parcursul celor șase zile, studenții îi vor cunoaște pe cei mai buni specialiștiai instituției noastre și vor face schimb de idei cu ingineri hardware și de comunicații,programatori, administratori de sistem și de baze de date, specialiști în centre de dateși platforme de virtualizare, experți în securitate cibernetică, dar și specialiști în rețele,în telefonie IP și videoconferință sau în management operațional.

Bootcamp STS, un mix perfect între pregătire și experiențe de networking în aer liber, este susținut departenerii noștri care vor contribui la o desfășurare profesionistă a școlii de vară.

Pentru prima ediție Bootcamp STS vor fi selectați 16 studenți din toate instituțiilede învățământ superior de stat militare, civile și particulare acreditate din România, conform criteriilor de selecție regăsite în pagina de înscriere: www.sts.ro, SecțiuneaBootcamp STS.

După ce vor pune teoria în practică, studenții vor reveni în facultăți nu doar cu noi experiențe și cunoștințe, ci și cu prietenii pe termen lung și amintirifrumoase.

Urmărește-ne, pregătește-ți CV-ul, fă-ți bagajul și vino în Bootcamp STS este mesajul Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel