BOMBA ZILEI: Cine îl va înlocui pe Emi Pian. Favoriții în lupta pentru șefia clanului Duduienilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
DC News a aflat cine sunt favoriții în „lupta” pentru șefia clanului Duduienilor, după moartea lui Emi Pian. 

În timp ce se pregătește înmormântarea lui Emi Pian, liderul ucis după o încăierare la un joc de noroc, unii se întreabă cine îi va lua locul. Totuși, stabilirea noului „șef” al Duduienilor ar putea să dureze mai mult decât s-a preconizat inițial, dat fiind faptul că familia lui Emi Pian vrea ca tatăl, Nicolae Duduianu, care se află în închisoare, să participe. Astfel, înmormântare ar putea fi amânată și încoronarea noului lider, de asemenea. 

UPDATE: Tatăl lui Emi Pian nu va fi eliberat pentru înmormântare, conform surselor România TV. Prin urmare, înmormântarea va avea loc duminică, 9 august, la ora 13, iar deducem noi, noul lider va fi ales în curând. 

Cine îl va înlocui pe Emi Pian 

Surse din apropierea Duduienilor au spus pentru DC News că cei care vor putea obține titlul de „lider al clanului Duduianu” sunt Vasile Duduianu, zis Instronom, Aramis Duduianu, Sofian Văduva, cunoscut ca Denom și Miltiade Văduva, zis Seif. 

Totuși, se pariază fie pe Vasile Duduianu, fie pe Aramis Duduianu. Cert este că noul lider al clanului Duduienilor va fi decis după înmormântarea lui Emi Pian. 

Printre infracțiunile de care au fost acuzați membrii clanului Duduianu, de-a lungul timpului, se numără proxenetismul, traficul de persoane, traficul de droguri și cămătăria. 

Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian, arestat preventiv 

Gheorghe Emanuel Richard, tânărul de 26 de ani suspectat că l-a ucis pe Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, se arată în comunicatul procurorilor criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel