Bombă în cazul Caracal. Patru noi dosare (Antena 3)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
DIICOT a disjuns patru noi dosare în cazul lui Gheorghe Dincă.

O speță râmâne pentru cercetare la DIICOT, celelalte trei fiind trimise la unitățile competente. Este vorba despre înșelăciune în cazul persoanei, care a sunat-o pe mama Alexandrei Măceșanu, spunând că știe unde se afla fata dispărută. Persoana respectivă a cerut o sumă de bani pentru a spune unde s-ar găsi Alexandra.

Un al doilea dosar se referă la trei violuri pe care Dincă le-ar fi comis acum 10 ani,  26 ani, precum și în iunie 2019. De asemenea, un alt dosar reprezintă acuzațiile făcute de către avocați despre traficul de persoane și infracțiunile comise de clanuri, care l-ar sprijini pe inculpat. Nu în ultimul rând, al patrulea dosar disjuns se referă la furt de curent în ceea ce îl privește pe Gheorghe Dincă, potrivit Antena 3.

Amintim faptul că miercuri dimineață, procurorul general Bogdan Licu a confirmat rechizitoriul dosarului Caracal, constatând că întrunește condițiile legalității și că urmărirea penală este completă, iar Gheorghe Dincă este trimis în judecată pentru opt infracțiuni, informează Parchetul General.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel