BOMBĂ despre Magdalena Șerban, „ucigașa de la metrou”, după trei ani. Se întâmplă ACUM!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Informație neașteptată despre ce se întâmplă acum cu Magdalena Șerban, cunoscută în spațiul public drept „ucigașa de la metrou”. 

Magdalena Șerban are acum parte de un tratament special după gratii. Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor încearcă reeducarea „ucigașei de la metrou”. Practic, specialiști în materie de boli mintale și educatori din sistemul penitenciar se ocupă cu mare atenție de Magdalena Șerban, spun surse citate de Gândul.

Femeia se află sub tratament medicamentos permanent și participă în mod regulat la cursuri de geografie și istorie. De asemenea, conform aceleași surse, Magdalena Șerban asistă la discuții despre familie și despre relațiile dintre oameni.

Totul pentru ca, dacă peste aproximativ 20 de ani va fi eliberată, să se poată reintegra în societate.

A ucis o tânără de 25 de ani, la metrou

La finalul anului 2017, Magdalena Șerban a ucis o tânără de 25 de ani, pe care a aruncat-o în fața metroului. Magdalena Șerban a fost condamnată la închisoare pe viață pentru această faptă. Înainte de a o ucide astfel pe tânăra de 25 de ani, la stația Dristor, Magdalena Șerban a încercat să arunce o altă fată în fața metroului, într-o altă stație. Atunci însă, victima, sportivă de performanță, a reușit să scape.

Specialiștii INML au ajuns la acea vreme la concluzia că Magdalena Șerban a avut discernământ în momentul comiterii omorului și a tentativei de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel