BOMBA de la parlamentare 2020. Cine e femeia care a ELECTRIZAT o mulțime. Acțiunea care a stârnit ROPOTE de APLAUZE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Partidul venit din spuma mării, așa cum a fost denumit de analiști, înregistrează o victorie.

AUR, partidul condus de George Simion, se pare, cel puțin la acest moment, că va intra în Parlament. Este un partid micuț de care nu a auzit foarte multă lume. Dar de unul dintre candidații sigur ați auzit: Diana Iovanovici – Șoșoacă, candidatul AUR pentru senatul României în circumscripția Iași.

Pentru cei care încă nu o cunosc, las aici un reportaj de la protestul anti-botniță:

Pe scena amplasată în Piața Universității la protestul anti-botniță a urcat o femeie care efectiv a electrizat mulțimea. Au fost ropote de aplauze, iar momentul a fost inundat de lacrimi.

La protestul anti-botniță de sâmbătă, 19 septembrie 2020, a urcat pe scenă avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă pentru a ține un discurs. Îmbracată în costum popular, a zis fix ce voia să audă mulțimea furioasă. Iar la final a făcut un gest care a stârnit ropote de aplauze.

Eram la protestul anti-măști, dar discursul s-a referit și la Ion Iliescu. S-a trecut prin toate etapele istoriei recente. ”Iliescu, ești cel mai mare tiran al tuturor timpurilor. Tu ai început mizeria, nenorocitule și ne-ai adus în halul în care nu mai avem țară! Nu mai avem popor, nu mai avem copii! Ăsta e principalul vinovat și trădător. Am ajuns acum la Iohannis, cel mai mare trădător al României de astăzi!” Discursul avocatei s-a oprit pentru a lăsa loc huiduielilor venite din mulțime la auzul numelui președintelui actual. Au urmat câteva secunde de ”Jos, Iohannis!”

2. -imagine fara descriere- (124971834_4957620337589413_8331563938228459052_o_17495800.jpg)

Diana Iovanovici-Șoșoacă a continuat: ”De ce credeți că ne vor distruși? Ia uitați-vă cine are cele mai mari invenții din lume! Poporul român! (...) Noi suntem poporul!” 

”Cine ne-a interzis manifestațiile?! Un secretar de stat, nici măcar un premier! Demisia, Arafat!”, a mai zis avocata la protest. Mulțimea a început să strige același lucru. ”Nu credeam că poporul român va accepta uciderea propriilor copii!”, a spus Diana Iovanovici-Șoșoacă. ”Arafat, arestat! Arafat, condamnat pentru sângele vărsat!”, au strigat protestatarii.

”Noi suntem singura opoziție, noi, oamenii de aici!”, a subliniat femeia. ”Am venit astăzi în costum popular pentru că simt, până în măduva oaselor, că sunt româncă adevărată!”, a mai zis aceasta. Oamenii i-au scandat numele minute în șir.

În final, avocata a făcut un gest care i-a adus ropote de aplauze: a ars o mască de protecție. La un moment dat, a început să plângă pe scenă. Înainte de a coborî de pe scenă, a zis: ”Arafat, să te ferească Dumnezeu să te întâlnești cu mine! Ia-l pe Iohannis, Anisie, Orban, Tătaru și plecați dracului din România!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel