Bomba de la Metropolis. Dacă nu aveți ce face, loviți-vă de Peretele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
13 decembrie nu a mai fost de mult o zi cu noroc, dar anul acesta va fi cu siguranță pentru că Teatrul Metropolis a pregătit "Peretele", una dintre cele mai de succes piese în regia Liei Bugnar.

Se cântă, se dansează, se trăiește și se simte. Este un spectacol de văzut și de revăzut. "Peretele" te izbește, dar te și înmoaie sufletește cu poveștile sale. 

De ce merită revăzut? Pentru că de fiecare dată descoperi ceva nou: sunt actori pe care nu i-ai mai văzut până la acel moment - pentru că se joacă în foarte multe distribuții și descoperi mereu o altă abordare. Din numele mari care fac cu adevărat un răsunet din "Peretele" menționez doar câteva: Mariana Dănescu, Gabriela Popescu, Mariana Dănescu, Marius Manole, Ana Ularu, Letiția Vlădescu și surprizele continuă. Dincolo de povestea despărțită de un perete, îi veți întâlni pe acești actori teribil de frumoși și de talentați. Veți vedea că atunci când personajele nu mai izbutesc să își exprime durerile prin vorbe, ele încep să cânte și să povestească publicului prin ce trec... și cântă DUMNEZEIEȘTE! Absolut toate. Veți vedea. Duminică, 13 septembrie.

VEZI ȘI: Teatrul Metropolis în decembrie: Peretele, Paganini, Lecția de violoncel și alte surprize

"Peretele" este ras la final de o bombă. Nimeni nu se așteaptă ca în încheiere totul să fie dat peste cap de o stea sub ochiul stâng, dar iată că viața de pe scena Teatrului Metropolis bate filmul.

Mariana Dănescu/Adriana Trandafir în rolul unei hoaște bătrâne

Hoașca bătrână, interpretată fie de Mariana Dănescu, fie de Adriana Trandafir este o femeie care a știut să-și trăiască viața în ciuda infidelităților soțului ei care a șters-o cu o fetișcană care niciun nasture nu-i coasă. Hoașca bătrână - uneori sobră, alteori dând sfaturi cântate despre cum să îl lași pe altul să te adore - reușește să facă publicul să râdă furtunos și aș îndrăzni să spun - chiar îl face să rupă 'peretele' și să treacă rapid de la râs, la ochi împăienjeniți.

Mă opresc aici din povestit și vă invit să mergeți la "Peretele", dar grăbiți-vă pentru că biletele se epuizează rapid. Așadar, duminică, 13 decembrie, la ora 16:00 sau la ora 19:00, sunteți invitați la Teatrul Metropolis! Biletele și toate informațiile de care aveți nevoie le găsiți aici.

P.S: Cu textul acesta nu am reușit să surprind decât o mică parte din ce transmite "Peretele", așa că mergeți la teatru duminică!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel