BOMBĂ cu alegerile de la Sectorul 1. PROTEST masiv. Oana Lovin: Să vedem patrioții și apărătorii democrației!
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Protest masiv din cauza alegerilor la Sectorul 1!

Oana Lovin a anunțat că joi, 1 octombrie, va fi o mare ieșire în stradă.

”Protest masiv la ora 18:00 în Piața Mureș. Să vedem patrioții și apărătorii democrației. Doar uniți putem schimba ceva”, a fost mesajul Oanei Lovin.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat, joi că avocatul PSD Sector 1 va depune o plângere penală la Parchetul General în cazul imaginilor cu sacii de voturi din sediul Biroului Electoral al Sectorului (BES) 1, difuzate miercuri seară în spaţiul public.

Potrivit lui Dan Tudorache, avocatul a justificat plângerea prin faptul că unele persoane au intrat în sala cu sacii de voturi doar cu acordul preşedintelui BES, fără a exista o decizie a Biroului Electoral al Sectorului 1 în acest sens.

Potrivit unui comunicat al BES 1, în imaginile filmate în noaptea de luni spre marţi apare preşedintele Biroului Electoral al Circumscripţiei Electorale Sector 1, care, împreună cu preşedintele secţiei de votare, a intrat în cameră pentru a ridica sacul care conţine semnăturile votanţilor.

"Alături de aceştia se aflau şi reprezentanţi USR PLUS, care, în conformitate cu dispoziţiile art. 98 alin. 4 din Legea nr. 115/2015, au solicitat să participe la procedură, cerere admisă de către preşedinte tocmai pentru a se asigura transparenţa procesului electoral", a precizat BES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel