Data publicării:

Bogdan Veselovski, românul care a vizitat 72 de țări cu doar cinci dolari pe zi: De 10 ani, a devenit un stil de viață. Călătoresc pe jos, cu autostopul

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Bogdan a locuit timp de un an cu un trib indigen din regiunea amazoniană a Ecuadorului, a traversat cel mai arid deșert din lume, a dormit în clădiri abandonate și în castele bântuite, a ajuns în locul unde s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din lume (-72 grade Celsius). 

Ieri seară, la Chefi la cuțite, Sorin Bontea a câștigat mult râvnitul seif după o jurizare făcută de Patrizia Paglieri. Ediția acestei seri va prilejui noi întâlniri speciale în ringul preselecțiilor: printre cei care vin să gătească pentru jurați se numără Bogdan Veselovski, globetrotter-ul român care va pregăti un preparat ce se va dovedi o provocare pentru papilele gustative ale celor trei Chefi. ”Nu seamănă cu nimic din ce-am mai mâncat!”, a comentat Chef Scărlătescu.

Ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile. Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:28 – 23:28, emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 7.9 puncte de rating și o cotă de piață de 28.6%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5.1 puncte de rating și o cotă de piață de 18.6%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.4 puncte de rating și 20.7% cotă de piață, Pro TV situându-se pe locul secund, cu 5.2 puncte de rating și 14.5% cotă de piață. Chefi la cuțite și-a menținut supremația și la nivel national, obținând 7.5 puncte de rating și 21% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 5.3 puncte de rating și 14.9% cotă de piață. În minutul de aur 21:36, emisiunea a fost urmărită de peste 1,7 milioane de telespectatori.

Aseară, Chef Sorin Bontea a înregistrat o victorie răsunătoare la ultima luptă pentru amuletă a sezonului 11: este vorba despre întrecerea la care s-a pus la bătaie seiful. Miza a fost cu atât mai importantă cu cât, alături de cele două amulete existente deja în seif (cele câștigate de Roxana Blenche și Marian Cernat), Gina Pistol a adăugat una cu un avantaj foarte important: ”poți să combini puterea oricăror două amulete folosite deja de ceilalți doi Chefi”. Astfel, după degustarea făcută de Patrizia Paglieri, Chef Bontea a ieșit învingător, obținând cele trei amulete din seif.

"Lumea este casa mea. Călătoresc pe jos, cu autostopul"

În această seară, preselecțiile continuă cu un mix de farfurii surprinzătoare și povești impresionante. Bogdan Veselovski, cunoscut drept Smiley Traveler, are o poveste de viață în care curajul, curiozitatea și aventura sunt ingredientele principale: globetrotter-ul român a vizitat 72 de țări cu doar cinci dolari pe zi.

”Sunt un călător prin lume. Lumea este casa mea. De vreo 10 ani a devenit un stil de viață. Călătoresc pe jos, cu autostopul. Pentru mine asta e modalitatea cea mai faină de a cunoaște o cultură cu adevărat Am ajuns să nu mai am frici și să simt că zona mea de confort e atât de largă încât nu-i mai văd orizontul”, spune Bogdan, care participă la Chefi la cuțite cu un preparat ce îi va uimi pe jurați.

”Nu seamănă cu nimic din ce-am mai mâncat!”, a comentat Chef Scărlătescu. ”N-am mai văzut așa ceva. E pentru prima oară când mânânc ceva cu o asemenea combinație de arome”, a spus Chef Dumitrescu.

Bogdan a locuit timp de un an cu un trib indigen din regiunea amazoniană a Ecuadorului, a traversat cel mai arid deșert din lume, a dormit în clădiri abandonate și în castele bântuite, a ajuns în locul unde s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din lume (-72 grade Celsius). Despre toate aventurile sale, dar și despre ineditul lui preparat va sta de vorbă cu Chefii la întâlnirea din ediția show-ului culinar pe care telespectatorii o vor putea urmări pe Antena 1 și AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel