Bogdan Diaconu: Solicit demisia ministrului Achim Irimescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Partidului România Unită a semnat o declarație de presă prin care cere demisia ministrului Agriculturii în urma scandalului lactatelor Brădet.

'Această culpabilizare a unei firme românești într-un moment tensionat a avut ca scop distrugerea acesteia, lucru care face parte din planul mai larg al Guvernului așa numit tehnocrat de a elibera piața românească de ultimele rămășițe de capital autohton pentru a face loc capitalului străin. În același scop au fost aruncate pe piață de către același ministru acuzații cu privire la legumele și fructele românești care ar fi otrăvite, spre deosebire de cele din UE!

Intenția ministrului Agriculturii de a ucide agricultura, producătorii și procesatorii români pentru a face loc produselor de import și companiilor străine este extrem de gravă și trebuie să se soldeze cel puțin cu demisia acestuia, dacă nu chiar și cu o cercetare penală. Este strigător la cer și inacceptabil ca un ministru al Agriculturii să își distrugă în mod deliberat și oficial agricultura din propria sa țară pentru a face loc produselor din import și companiilor străine!

Anunț cu această ocazie că sprijin transformarea Lactate Brădet într-o companie a tuturor românilor pe bază de subscripție publică și că voi cumpăra eu însumi acțiuni la această nouă companie pentru că trebuie să încurajăm și să salvăm tot ce mai este românesc în România!', notează președintele PRU.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel