Bogdan Cojocaru (PSD): În Ardeal se fac investiţii majore, Moldova mai poate aştepta
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Bogdan Cojocaru, liderul interimar al TSD
Bogdan Cojocaru, liderul interimar al TSD
Bogdan Cojocaru, deputat PSD și președinte interimar al TSD, are un atac la adresa premierului Ludovic Orban, după vizitele acestuia la Iași și Cluj-Napoca.

"Şeful liberal Ludovic Orban a venit duminică la Iaşi pentru a anunţa NIMIC. Momentul cel mai penibil s-a consumat în zona Moara de Vânt, unde suita guvernamentală s-a dus să vadă un tăpşan, adică amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţă. NIMIC despre vreun leu alocat Iaşului, NIMIC despre autostradă sau şosea de centură. Cât despre Sală Polivalentă şi stadion, cele două obiective rămân la stadiul de planşe frumos colorate prin birourile primăriei. Adică NIMIC.

Faptul că premierul n-a avut NIMIC de anunţat la Iaşi s-a văzut şi la conferinţa de presă, unde s-a trecut direct la întrebările jurnaliştilor, fără vreun discurs introductiv în care să se vorbească de vreo alocare consistentă de fonduri.

De altfel, cam în acest mod s-a desfăşurat la Iaşi întreaga campanie a liberalilor. Fumigene multe, realizări ioc. Mult zgomot pentru NIMIC. S-au perindat prin oraş mai toţi miniştrii din cabinetul Orban, dar nici unul dintre demnitarii guvernamentabili nu a avut ceva notabil de spus. Doar promisiuni atent ambalate, apoi vândute către ieşeni pe post de realizări.

Iar ca să vă faceţi o imagine privind abordarea guvernului PNL când vine vorba de Ardeal şi de Moldova, astăzi acelaşi Orban se află la Cluj. Premierul se va duce şi acolo să vadă amplasamentul viitorului spital regional, doar că va mai face ceva: participă la semnarea contractului pentru proiectarea și execuția secțiunii de autostradă cuprinsă între Nădășelu – Mihăești – Zimbor, cu o lungime de 30 de kilometri. Da, 30 de kilometri e NIMIC faţă de ceea ce reuşesc alte ţări europene în materie de infrastructură, dar e infinit mai mult decât ceea ce liberalii propun locuitorilor Moldovei.

În Ardeal se fac investiţii majore sau măcar sunt ceva intenţii, în timp ce Moldova mai poate aştepta. Aceasta este politica liberală, partid care ne anunţă din trei în trei zile că va câştiga tot în această regiune a ţării. La cum s-au comportat liberalii în această campanie, PNL ar trebui să-şi schimbe sigla: ţeapa în loc de săgeată", afirmă Bogdan Cojocaru, președintele interimar al TSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel