Iohannis, de la Colectiv la Crevedia. Chirieac, întrebare fundamentală / „Catastrofă de imagine“ la Spitalul Floreasca
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarațiile președintelui Klaus Iohannis de la Spitalul Floreasca.

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, marți după-amiază, Spitalul Floreasca, acolo unde sunt internați răniții în urma exploziei de la Crevedia. O femeia nemulțumită de problemele de sistem a încercat să stea de vorbă cu șeful statului, însă acesta a evitat interacțiunea și s-a îndreptat spre microfon pentru a vorbi cu presa.

Imediat după ce președintele Iohannis a plecat de la Spitalul Floreasca, analistul politic Bogdan Chirieac, prezent în studioul de la postul de televiziune Antena 3 CNN, a făcut câteva comentarii:

„După o lună și după un șir de tragedii în care nu a avut vreun punct de vedere, vine la Floreasca în mizeul zilei, când sunt și aparținătorii acolo - deci nu a ales un moment în care, cât de cât, spitalul e mai liber ... putea să facă asta diseară, dar probabil că își strica programul - și totul se transformă într-o catastrofă de imagine.

Întrebarea fundamentală pe care ar trebui să și-o pună președintele Klaus Iohannis e următoarea: Corupția nu mai ucide în România?“, a spus Bogdan Chirieac.

„Președintele a evitat absolut orice subiect cât de cât fierbinte, iar cele două mandate sunt definite de mediocritate absolută. În 2015, la Colectiv, a fost cu #CorupțiaUcide, s-au creat partide politice, a apărut USR-ul șamd., iar acum, la 8 ani distanță, a lăudat Guvernul. Acum corupția nu mai ucide“, a insistat analistul politic.

CITEȘTE ȘI      -      Centrul de mari arși. Iohannis spune că „progrese există“ / „Poate promisiunile au fost prea mari“

Jurnalista Mădălina Mihalache a adăugat că „președintele Iohannis a spus că nu crede că din calitatea de președinte se putea face mai mult“.

„Miting neautorizat în canadiană roșie poate să facă președintele, nu?“, a întrebat, ironic, Bogdan Chirieac.

„Acum laudă Guvernul și spune că a intervenit cu rapiditate“, a completat Mădălina Mihalache.

„La fel cu rapiditate, același Raed Arafat a făcut imposibilul și la Colectiv. Tot Raed Arafat a fost“, a spus Bogdan Chirieac.

„În 2015 a spus că au trebuit să moară oameni ca să...“, a intervenit Mădălina Mihalache.

„Ca să plece Guvernul Ponta! La Crevedia este în mod evident o chestiune majoră de corupție, Primarul s-a făcut că nu a băgat de seamă că există o bombă în mijlocul localității, bombă ce funcționa ilegal. Nu a spus un cuvânt despre acest lucru președintele Iohannis. La întrebarea simplă că sunt 6 locuri pentru mari arși la Floreaca, a spus că face nu știu câte...E vreunul funcțional?“, a mai întrebat Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI       -      Iohannis, întrebat dacă se impune vreo demisie după Crevedia: De data aceasta, autoritățile și Guvernul au intervenit cu rapiditate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel