Bogdan Chirieac: Victor Ponta trebuie bătut cu pietre că a intervenit să salveze Lukoil
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Declarația lui Traian Băsescu referitoare la o posibilă naționalizare a Lukoil a determinat un val de reacții. Analistul Bogdan Chirieac este de părere că aceste afirmații reprezintă o adevărată nebunie.  

"Problema cu Lukoil se pune într-un singur fel, și anume, premierul Victor Ponta trebuie să-și ceară scuze și să fie bătut cu pietre fiindcă a încercat să salveze niște locuri de muncă și un mare contribuabil la bugetul României", a declarat Bogdan Chirieac. 

"Domnul Ponta nu a luat un procuror să vină să-l pună pe coji de nucă, să-l bată cu nuiaua. Lăsați-i să lucreze, urmăriți-i penal, și la sfârșit vom vedea.

Citește și: VICTOR PONTA - TRAIAN BĂSESCU. Atac fără precedent al premierului la președinte: "Incapabil să exercite o funcție atât de importantă"

Acum este o întreagă nebunie că Ponta a intervenit în Justiție ca să ce? Să salveze o companie, pentru că ne place, nu ne place, Lukoil este o companie românească cu capital rusesc sau cum OMV Petrom este o companie românească cu capital austriac.

Asta este o nebunie. A spus pur și simplu:nu închideți toată afacerea, nu omorâți vaca de muls. Bună, rea, plătește o sută de milioane de dolari pe lună. E o demență, pur și simplu", a declarat Bogdan Chirieac, referindu-se la declarațiile președintelui Traian Băsescu de joi.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel