Bogdan Chirieac, scenariu: „Înțelegerea secretă“ între PSD și PNL pentru această toamnă? / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
foto Agerpres/ Ciucă - Ciolacu
foto Agerpres/ Ciucă - Ciolacu
Bogdan Chirieac a vorbit despre măsurile pregătite de Guvern.

Marcel Ciolacu, premierul României, a declarat seara trecută că, în condițiile în care partenerii liberali de guvernare nu vor susține măsurile fiscale pe care Guvernul României le pregătește, își va depune mandatul.

„(...) Ar trebuie să se gândească de două ori când atacă pe cineva din PSD și PSD-iștii când atacă pe cineva din PNL. Să înțeleagă că această coaliție este singura coaliție stabilă pe care și-o permite, în acest moment, România. Dacă nu înțeleg și continuă, eu îmi pun mandatul pe masă și ne întoarcem la români, pentru că au întotdeauna dreptate. Am și eu răbdarea mea”, a spus, printre altele, premierul Marcel Ciolacu. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat un scenariu incendiar privitor la o înțelegere între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă pentru alegeri anticipate:

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  Măsuri fiscale propuse de Guvernul Ciolacu. Ilan Laufer: Îmi e foarte greu să diger acest OUG, e halucinant! / Asta îmi spun antreprenorii

„Este posibilă o înțelegere secretă între PSD și PNL pentru convocarea de alegeri anticipate în această toamnă. Înainte de a introduce aceste măsuri fiscale - fiindcă dacă le introduc și fac alegeri anticipate, PSD și PNL nu vor face împreună 40%.“, a spus Bogdan Chirieac în cadrul unui interviu la DC News.

Scenariul enunțat de Bogdan Chirieac are în vedere o neînțelegere între cele două partide în ceea ce privește OUG-ul cu noile măsuri fiscale, demisia lui Marcel Ciolacu din funcția de prim-ministru al României și, ulterior, din cauza faptului că nu se mai poate forma o majoritate care să asigure guvernarea, să se ajungă la alegeri anticipate, cu un an înainte de termen.

România urmează să aibă anul viitor patru rânduri de alegeri, alegeri europarlamentare, alegeri locale, alegeri parlamentare și alegeri prezidențiale.

CITEȘTE ȘI        -      Rareș Bogdan, după amenințarea lui Ciolacu: PNL nu se închină și nu se apleacă în fața ta, Marcele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel