Bogdan Chirieac, propunere după accidentul în care a fost implicată Monica Macovei / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Bogdan Chirieac, analist politic, are o propunere după accidentul în care a fost implicată Monica Macovei.

Bogdan Chirieac a spus că o soluție pentru a evita accidentele rutiere ar fi montarea stâlpilor de beton între sensurile de mers.

„Cât costă România să pună, de exemplu, în curba unde s-a produs accidentul Monicăi Macovei, pe centru, niște stâlpi de beton ca pe DN1? Dacă aveai acești stâlpi de beton, împiedicai accidentul. Ai fi împiedicat și accidentul lui Șerban Huidu. Ce o fi așa greu să punem niște stâlpi de beton?! Câte vieți s-ar salva în acest mod... Cât de greu o fi să pui niște „blocuri” de beton în curbele periculoase?!”, a zis Bogdan Chirieac la „Deferiți mass-media” de la DC News și DC News TV. 

Monica Macovei a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Constanţa, fostul ministru al Justiţiei arătând că maşina pe care o conducea a fost lovită de un motociclist.

„Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a maşinii, moment în care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul să îşi revină, de câteva ore încerc să obţin informaţii despre starea lui", a scris Macovei pe pagina sa de Facebook.

Anterior, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că un accident rutier în care au fost implicate un motociclist şi un autoturism s-a produs, sâmbătă după-amiază pe DN 39, în zona localităţii Mangalia.

„În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului", a transmis sursa citată.

România se situează pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de decese produse în accidente rutiere, conform unei statistici realizate la nivelul Uniunii Europene. Rata mortalităţii în România din această cauză este mai mult decât dublă faţă de media europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel