Bogdan Chirieac: Președintele Poloniei s-a întors cu vize. Klaus Iohannis, cu o șapcă
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Președintele Statelor Unite a anunțat că a eliminat vizele pentru cetățenii din Polonia. Analistul politic Bogdan Chirieac a subliniat, la România TV, ce are Polonia și nu are România. 

Polonezii au aflat chiar de la Donald Trump că nu mai au nevoie de vize pentru a merge în Statele Unite. Asta în condițiile în care România mai are de așteptat. Decizia vine după ce președintele Poloniei a efectuat o vizită la Casa Albă și a obținut promisiunea lui Donald Trump că polonezii vor putea merge în SUA fără vize. 

Analistul politic Bogdan Chirieac subliniază că polonezii au o cu totul altă istorie decât avem noi: ”Se întreabă mereu lumea ce au ei și nu avem noi? Păi acolo s-a crăpat comunismul, în Polonia. Acolo s-a ridicat o țară. Nu ați văzut parlamentari polonezi să voteze împotriva Poloniei în Parlamentul European.”

Președintele Poloniei a venit cu vize. Președintele României, cu șapcă

”În plus, au o stimă de sine pe care noi nu o avem. O vedem și în declarațiile și în vizitele oficiale. Președintele Poloniei s-a dus în America și a venit cu vize pentru polonezi, președintele României s-a dus pe 20 august în America și a venit cu o șapcă. Polonia a dat și ea Statelor Unite, a cedat tărâm economic, politic, militar, cum se face între aliați în țări foarte puternice. Dar Polonia a știut să și ceară. Când ați văzut un oficial român să ceară ceva Statelor Unite. Ca să primești vizele din partea SUA trebuie mai întâi să le ceri, dar să le ceri pe un ton apăsat. Când ți-ai luat șapca și ai plecat... sănătate, bucurie, pace”, a precizat analistul politic Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel