Urmărește emisiunea live
Bogdan Chirieac: Patriarhul Daniel dă un SEMNAL. Guvernul PNL, prostie în formă pură. Se va PRĂBUȘI cu zgomot
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat vehement după mesajul transmis de Patriarhul Daniel către Guvernul Orban. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a reacționat în direct, la România TV, după ce Patriarhul Daniel i-a transmis un mesaj subtil premierului Ludovic Orban ca urmare a restricționării pelerinajelor. 

”Patriarhul Daniel dă un semnal. Acest regim se va prăbuși cu zgomot. Atenție, una e să iei măsurile necesare pentru a opri pandemia, pentru că acestea nu se iau doar în România, se iau peste tot în lume, și alta e să ai de-a face cu asemenea prostie, prostie în formă pură cum este la acest Guvern liberal. O asemenea prostie eu nu am mai văzut niciodată, la niciun Guvern. Prostie și pe aici, pe acolo, corupție de nivel înalt sau suspiciuni de corupție cum e pe la DSP București. Aici e problema. Dacă faci alegeri, deci poți să faci alegeri, poți să mergi la supermarket, dar nu poți să te duci în procesiune pentru că, mă rog, asta vrei tu să faci, asta simți”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Întrebat dacă există un interes sau de ce s-au luat măsuri de restricționare a accesului la pelerinaje, analistul politic a precizat: 

”Premierul Orban trebuie lăsat să-și aleagă echipa. Omul, nu ai ce să spui, muncește 16-18 ore pe zi, Orban nefiind deloc prost. Problema e că în Guvernul respectiv sunt niște personaje care nu trec IQ-ul nici la nivelul unui gibon. Prostie în formă pură. Am exemple. De la DSP la ADR. Unde vreți dumneavoastră. Oamenii ăștia au hotărât oprirea pelerinajului. Dacă tot stabilești niște norme, niște măsuri, lasă omul să se ducă la pelerinaj”, a explicat Bogdan Chirieac. 

VEZI ȘI: Patriarhul Daniel, mesaj SUBTIL pentru Orban: "Dumnezeu nu se lasă BATJOCORIT!". Ce au pățit comuniștii care au INTERZIS pelerinajul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel