Data actualizării:
Data publicării:

Bogdan Chirieac o invită pe Oana Lasconi la DCNews TV: "Noi am fi onorați!"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Politica
WhatsApp
Bogdan Chirieac i-a lansat o invitație Oanei Lasconi, fiica Elenei Lasconi.

Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat o invitație pentru Oana Lasconi, în cadrul emisiunii Miercurea Neagră de la DCNews TV.

"Deci emisiunea de astăzi nu se numește Miercurea Neagră, ci Miercurea Strălucită. E un lung șir de realizări "ale noastre", ale USR-ului. Doamna Lasconi a fost doar ultima dintre aceste realizări. Ce să mai, suntem prea bine", a spus Bogdan Chirieac, ironic, în cadrul emisiunii.

"Și doamna Lasconi aia mică e viitorul USR-ului", a intervenit Mugur Ciuvică.

"Este viitorul USR-ului, trebuie să nu fie sfătuită de mama domniei sale, ci de doamna Clotilde Armand", a spus Bogdan Chirieac.

Vezi și: Fiica Elenei Lasoni anunță că intră în politică: Am fost „războinic de tastatură“ mulți ani. E momentul să urlu pentru o lume mai bună

"Noi am fi onorați!"

"Și cred că fără sfătuitor e foarte bună cum e, că a zis că vrea secera și ciocanul, vrea moartea capitalismului, vrea toate lucrurile astea bune neomarxiste, LGBT angro", a spus Mugur Ciuvică.

"Asta chiar trebuie să fie, chiar nu vă încurcă asta. Deci eu cred că este un mare câștig pentru partidul nostru și noi am fi onorați dacă doamna Oana Lasconi ne-ar acorda un interviu. Fac această invitație, pe calea undelor, într-o emisiune de largă audiență", a declarat Bogdan Chirieac.

Vezi mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel