Data actualizării:
Data publicării:

Bogdan Chirieac: Mihai Tudose a lăsat-o pe d-na Dan fără serviciu

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac l-a criticat vehement pe premierul Mihai Tudose după ce a decis să nu-l demită pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, de la care așteaptă o rezolvare a situației într-o săptămână. 

”Din punct de vedere politic, Mihai Tudose este prietenul pedofililor. Asta se întâmplă, deși cred, cu putere, că premierul, tată și el, dorește să facă lumină în acest caz. Nu există o altă explicație decât policianismul domnului Tudose în legătură cu această decizie” a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

”Mihai Tudose de la Băneasa”

Analistul politic a adăugat: ”Câtă vreme ministrul de Interne îi cere demisiea șefului Poliției Române și prim-ministrul al Guvernului PSD, preferă să cauționeze nenorocirile din Poliție, doar pentru a da o palmă ministrul Carmen Dan, din acest moment e o ruptură evidentă, clară, între Mihai Tudose de la Băneasa și partidul de pe Kiseleff. Mai are cineva vreo îndoială în acest moment? Ne-a explicat dl Ciuvică aseară că dl Despescu e numit de Cioloș. Nu aveți ce să mai spuneți. În acest moment, doamna Carmen Dan stă degeaba la MAI. Nu mai poate schimba nici garda de la poartă. Dl Despescu nu mai are rost să mai asculte vreo dispoziție din partea doamnei Carmen Dan, se duce direct la dl Tudose”. 

[citeste si]

Bogdan Chirieac a continuat: ”Din punct de vedere politic, Mihai Tudose se compromite grav, nu spun încă definitiv, pentru că eticheta pentru Mihai Tudose ar putea fi  ”prietenul pedofililor“, câtă vreme nu sesizează un adevăr fundamental: Poliția Română îl avea, în mână, pe criminal din 2009. Toate faptele comise după 2009 sunt numai și numai din cauza Poliției Române. Au avut nevoie de trei zile să-l identifice.” 

”Este cea mai bună oportunitate pentru coaliția de guvernare să încerce schimbarea premierului. În acest moment, nu are niciun fel de suport popular. Nu poți fi prietenul pedofililor sub nicio formă” a conchis analistul politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel