Bogdan Chirieac, întrebare-cheie după ”super performanța” lui David Popovici din Japonia: Unde este în lume?
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre performanța lui David Popovici la Campionatul Mondial de Natație de la Fukuoka.

David Popovici s-a clasat pe locul 6 în proba de 100 metri liber de la Campionatul Mondial de Natație de la Fukuoka. Proba a fost câștigată de australianul Kyle Chalmers. Popovici a încheiat cursa cu timpul de 47.83 secunde. În spațiul public au apărut diverse reacții, mulți afirmând că se așteptau la un rezultat mai bun din partea sportivului, mai ales că, în 2022, David Popovici a cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de la Budapesta, dar şi la Campionatele Europene de la Roma, în probele de 100 m şi 200 m liber.

VEZI ȘI: David Popovici rămâne optimist, în ciuda dezamăgirii de la Fukuoka. Și-a propus să ia o pauză pentru 'a reflecta la acest an plin şi ciudat' 

Bogdan Chirieac: Eu cred că este un loc excelent

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre performanța lui David Popovici în Japonia și a afirmat că locul 6 la Campionatul Mondial de Natație este "un loc excelent".

VEZI ȘI: Camelia Potec, declaraţii după rezultatele lui David Popovici la Mondialele de Nataţie. De ce nu este un eşec

"Eu cred că este un loc excelent. Faptul că ai fost în finala Campionatului Mondial este deja o mare performanță. Că nu reușești de fiecare dată să fii pe locul 1, e absolut de înțeles. Cum a spus acest tânăr extraordinar: "Nu sunt un robot". Recordul mondial îi aparține, nu s-a putut acum, se va putea altădată sau nu se va mai putea... faptul că a fost în finală este, în opinia mea, o super performanță. Păi unde mai este România locul 6 la ceva în lume? Mă îndoiesc că mai suntem undeva", a spus Bogdan Chirieac.

VEZI ȘI: Simona Gherghe, după ”eșecurile” lui David Popovici la Mondiale: Nu datorează nimic nimănui! Doar lui însuși!

"Mă bucur că toți invitații mei au această maturitate și înțeleg că deși David Popovici a ieșit pe locul 6, nu este niciun eșec, nicio rușine", a intervenit Radu Tudor.

"Felicitări pentru rezultatul excelent de la Fukuoka (...) Pentru noi campionatul acesta mondial din Japonia a fost o mare reușită. Ai și medalie de aur, și locul 4, deci echipa, jos pălăria, trebuie primită cu flori la Otopeni", a  mai spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel