Bogdan Chirieac, întrebare cheie după o tragedie care a impresionat lumea întreagă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Miercuri seară, analistul politic Bogdan Chirieac, invitat în cadrul emisiunii România9, moderată de jurnalistul Ionuț Cristache, a discutat despre o situaţie care l-a impresionat.

„Ştiţi ce m-a impresionat săptămâna trecută? FBI a stabilit că Rusia a influenţat alegerile prezidenţiale din Statele Unite. A fost campania „Black people life matter" (n.r. Viaţa oamenilor de culoare contează"). S-a întâmplat o nenorocire în Statele Unite, un poliţist alb a împuşcat un afro-american", a spus Bogdan Chirieac.

Atunci, sute de americani au protestat pe străzi şi au scandat lozinci.

Analistul politic consideră că ceea ce a descoperit FBI-ul este foarte interesant. „O campanie - altminteri binevenită, nu puteţi să contestaţi aşa ceva - a fost promovată de o companie rusească. Care a fost urmarea? Extremişti albi, care n-ar fi participat la vot, au venit şi au votat cu Donald Trump”, a explicat analistul politic.

[citeste si]

În contextul protestelor din februarie, organizate în Piaţa Victoriei, „lumea nu citise Ordonanţa 13. Spuneau că vor elibera toţi hoţii, criminalii – aşa spuneau oamenii. Manifestau fără să ştie pentru ce”, a spus analistul politic, formulând următoarea întrebare: „Ar putea să fie cineva în spatele acestei manifestaţii?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel